• 40368505
  • info@danskgolfakademi.dk

Mental Workshop – The Inner Game of Golf

Mental Workshop – The Inner Game of Golf

Workshop: The Inner Game of Golf – vejen til at mestre dit mentale golfspil

Benyt muligheden til at udvikle og træne dit mentale golfspil, og lær at mestre dit indre golfspil med PGA træner Nicolas Riiber fra Dansk Golf Akademi og Inner Game coach Michael Frost.

Der foregår altid et indre spil i dit sind, uanset hvilket ydre spil du spiller. Hvordan du mestre det indre spil vil afgøre, om du får succes eller fiasko.

Lær om “The Inner Game”, som er en af de mest effektive metoder nogensinde til at øge kvaliteten af dit indre spil og dermed opnå bedre resultater i din golf og alle andre aspekter af dit liv, hvor fokus er afgørende for din præstation.

Fokus er en undervurderet kompetence, men hvis der er én ting, som toppræstationer i sportens verden og erhvervslivet har til fælles, så er det netop fokus! Det er en vinderstrategi. Heldigvis kan vi optræne denne kompetence, og vi bør gøre det, for den er afgørende for succes i alle livets gøremål.

Workshoppen er baseret på Timothy Gallweys Inner Game metoder. Siden hans bog “Inner Game of golf” udkom, har den begejstret golfspillere verden over, og gør det stadig! Nu har du mulighed for at mærke på egen krop, hvor effektfuldt det er at anvende ”Inner Game of golf” værktøjerne.

Hvem har udbytte af at deltage? 

Golfspillere som kan genkende “Jeg har jo slået det slag før, hvorfor kan jeg så ikke nu…”

Selv de professionelle topspillere genkender ikke at mestre det indre spil, med koncentrationssvigt, nervøsitet, manglende selvtillid, og hård selvkritik til følge. Det er alle mentale forhindringer, der påvirker kvaliteten af vores præstation.

 

Når du har deltaget i denne workshop, har du fået
  • Effektive værktøjer til udvikle dit personlige indre spil, når du er i krig med dig selv.
  • En øget bevidsthed om hvordan fokus på fokus kan gøre en forskel på udvikling af dit golfsving.

 

Hvordan

Workshoppen veksler mellem korte oplæg, demonstrationer og mental fokustræning på driving range. I løbet af workshoppen spiller du også simulator golf – du får således mulighed for at omsætte dine nye Inner Game færdigheder til praksis med det samme.

 

Praktisk oplysninger

Hold 1: Den 13/1-2019 hos Indoor Golf Midtjylland – Jens Holdgaards Vej 58, 7430 Ikast

Hold 2: Den 24/2-2019 hos Indoor Golf Midtjylland – Jens Holdgaards Vej 58, 7430 Ikast

 

Pris kr. 1.495,00 incl. moms incl. fuld forplejning, adgang til Indoor og kursusmaterialer.

Max. 14 deltagere pr. hold.

 

Tilmelding og yderligere information 

Michael Frost mf@michaelfrostcoaching.dk eller mobil +45 4025 4736

 

Michael Frost er en af pionererne, som startede coachingbølgen i Danmark. Han er som en af de få i verden uddannet Inner Game coach af Timothy Gallwey, og er den mest erfarne Inner Game coach i Danmark. I tyve år har Michael med succes optimeret performance og læring i både i sportens verden og i nogle af Danmarks største virksomheder. Du kan nu få adgang til de effektive metoder, Michael anvender til at skabe ekstraordinære resultater. Læs om Michaels resultater på www.michaelfrostcoaching.dk

 

Nicolas Riiber PGA træner. Har spillet college golf og som professionel på Nordic League. Han har arbejdet som golftræner i de sidste 7 år. Nicolas arbejder som træner både med unge talenter i Dansk Junior Golf Akademi og som træner i Royal Golf Club. Nicolas er optaget af at lære nyt og han er certificeret indenfor flere områder af golfspillet, hvor han benytter sig af den nyeste teknologi. Du læse mere om Nicolas erfaringer på www.danskgolfakademi.dk