• 40368505
  • info@danskgolfakademi.dk

DJGA

DJGA i USA

DJGA

Hvad er DJGA?

Dansk Junior Golf Akademi er et træningsprojekt for unge talentfulde golfspillere. Projektet så dagens lys tilbage i efteråret 2005, hvor Peter Thomsen og David Dickmeiss startede op med en lille gruppe af juniorer, som søgte mere træning, mere indhold og mere udvikling.


Gå til DJGA's egen hjemmeside


På ganske kort tid viste tankerne sig at være helt rigtige. Allerede et år senere omfattede projektet således 42 juniorspillere. De daværende tanker og idéer var baseret på egne erfaringer og mangler i talentfulde karrierer for både Peter og David. Disse tanker og idéer er i dag konverteret til erfaring og stor indsigt i den danske talentudvikling.

Vi skød projektet i gang, fordi vi var af den opfattelse, at Danmark manglede et sted for talentudvikling af unge golfspillere. Projektet har taget form, og det er dejligt at tilbyde de unge en mulighed for at udvikle deres talent og personlighed i et miljø, som er båret af: rigtig meget entusiasme, engagement og professionalisme høj grad af fællesskab i kombination med individualitet medansvar og glæde udvikling.

Den gyldne golfbold

Resultaterne taler for sig selv

DJGA er i dag et anerkendt projekt, hvor det er nærliggende at lade resultaterne tale for sig selv. Over 90% af de øjeblikkelige landsholdsspillere er eller har været en del af DJGA. Enestående! Vores spillere dominerer de nationale ranglister og leverer både sejre i nationale og internationale turneringer.

De flotte resultater gør os stolte og sultne. Vi har et stærkt setup og et klart koncept. Vi har motivation, engagement og vilje til at opnå endnu mere.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0