• 30208662
  • info@danskgolfakademi.dk

La Torre m. Nicki og Ilya

La Torre m. Nicki og Ilya

TAG MED NICKI OG ILYA FRA DANSK GOLF AKADEMI TIL

La Torre

28. OKTOBER - 4. NOVEMBER

En helt unik oplevelse

Du spiller 3 forskellige baner. La Torre Golf ligger lige ved siden af hotellet, og er en meget populær bane med et fantastisk bunkerdesign til at beskytte de relativt små greens. Banen er let at gå og minder meget om Pacific-banerne i USA. Denne bane, El Valle og Hacienda Riquelme er designet af Jack Nicklaus. El Valle eller Arizona banen, som den kaldes, er en golfbane, der leder tankerne hen på Arizonas sandklitter, og den har en ægte ørkenkarakter, der gør den helt speciel og er
samtidig manges favoritbane i området. Hacienda Riquelme er anlagt i en olivenlund og blandt store søer. Herregården Hacienda Riquelme huser nu klubbens shop og restaurant.

Hotel La Torre et femstjernet hotel drevet af DoubleTree by Hilton. Det er beliggen- de ved La Torre golfbanen. Det er en del af et større kompleks med lejligheder, bu- tikker, restauranter etc, så der er masser af liv og en hyggelig stemning. Værelserne er rummelige og man fornemmer at hotellet oprindeligt er bygget som femstjernet. Faciliteterne med træningscenter etc. giver en ekstra dimension.

Trænerteamet: Ilya og Nicki

Med Ilya og Nicki får du den perfekte kombination af undervisning fra dygtigeste hylde, viden om course-management og optimering af spil strategi, samt massevis af hygge og sjove stunder. 

Pris: 12.995,-

Følgende er inkluderet i prisen

Fly København- Alicante (SAS Plus) t/r

Transport af kuffert og golfbag

Transfer lufthavn-hotel t/r

7 nætter i delt dobbeltværelse på DoubleTree by Hilton La Torre

Morgenmad og 6 middage

5 greenfees (3 x La Torre, 1 x El Valle, 1 x Hacienda Riquelme)

Træning på rejsen ved Dansk Golf Akademi samt 2 x 1 timers træning inden afrejse

Enkeltværelse-tillæg: 2.300,-

Kontakt Nicki med spørgsmål:

Telefon: 42 92 91 22
E-mail: nickihansen@djga.dk

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0