• 40368505
  • info@danskgolfakademi.dk

Special-lektioner

Special-lektioner

Special-lektioner

I Dansk Golf Akademi bruger vi altid den nyeste teknologi til at hjælpe dig som spiller bedst muligt. Læs mere om vores special-lektioner herunder.

Banelektion

Vi tilbyder også træning på banen. Ikke nok med at dette giver en fantastisk mulighed for træneren at så hvordan svinget ser ud på banen, er der også rig mulighed for at snakke taktik, course management, green-læsning, længdeudregning, lie vurdering og alt det som du også skal kunne som golfspiller .

SAM PuttLab lektion

Sam PuttLab er et utroligt værktøj til at forbedre din putting. En sensor sættes på din putter, og denne måler alt hvad man vil video hvordan du svinger putteren.

Trackman længdeopmåling

Trackman er verdens mest præcis radar til at måle data fra boldens flugt og køllens bevægelse. Dette gør det til det perfekte redskab til at måle længderne på alle dine slag. 

4D Motion sensor analyse

4D Motion Sports sensor system er et af de nyeste indenfor 3D analyse af golfsvinget. 6 sensorer sættes på kroppen, og dette giver mulighed for at måle vinkler, sekvenser og hastigheder på en helt nye og præcis måde. 

Swing Catalyst analyse

Swing Catalyst er en plade der ligger i jorden som du står ovenpå når du slår. Denne plade måler på din balance, og på hvordan du bruger jorden til at skabe fart i køllen.  

SAM PuttLab, Swing Catalyst og 4D Motion lektioner gives kun på Royal Golf Club. Book din tid via nedenstående kalender
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0