• 40368505
 • info@danskgolfakademi.dk
 • Golfundervisning

  Personlig Træning

  Vi tilbyder personlig træning på forskellige lokationer, til spillere på alle niveauer

 • Golfkurser

  Kurser

  Se vores kursusoversigt, og book dit næste kursus her!

 • Firmatræning

  Firmatræning

  Firmatræning i alle formatter!

 • Holdtræning

  Holdtræning

  Massevis af holdtræning for alle typer spillere!

Vores Trænerteam

Vi er kendte for at have Danmarks stærkeste trænerteam, der består af højtuddannede trænere og specialister indenfor forskellige områder af golfsporten.

Peter Thomsen

Peter Thomsen underviser til daglig i The Scandinavian og Golf i Lunden. Peter er stifter og ejer af Dansk Golf Akademi og Dansk Junior Golf Akademi. Peter er specialist indenfor talentudvikling og træningsmiljøer.

Nicolai Cetti Engstrøm

Nicolai underviser til daglig i The Scandinavian. Han er derudover træner i Dansk Junior Golf Akademi, samt hjælpetræner på golflinjen på Lyngby Sports College. Nicolai er desuden stifter af World Of Short Game og målretter størstedelen af sin undervisning og læring mod den korte del af golfspillet, altså chip, pitch og bunker.

Andreas Kali

Andreas Kali underviser til daglig i Golf i Lunden og på The Scandinavian. Han er hovedtræner i Dansk Junior Golf Akademi (DJGA) samt for golflinjen på Lyngby Sports College

Sarah-Jane Shepherd

Sarah-Jane er PGA Golf Professional, opvokset og uddannet England. Hun bestod sin PGA uddannelse i 2011, og vandt ‘Titleist Trainee of the Year’ Award, foran over 300 andre træner-studerende. Hun blev den første kvinde i historien, der vandt prisen alle tre år på uddannelsen.Sarah-Jane underviser til daglig i Royal Golf og Golf i Lunden, og i vinter-sæsonen også i Indoor Golf Nordsjælland. Derudover er hun hovedtræneren i Dansk Kvinde Golf Akademi.

Jeppe Huldahl

Jeppe er tildligere professionel spiller, og har spillet mange år på Europa Touren. Her vandt han i 2009 The Celtic Manor Welsh Open. Jeppe underviser primært i Ishøj Golfklub, og står derudover også for træningen af eliten i Frederikssund Golfklub.

Ilya Yakimov

Ilya er tidligere elite-spiller og underviser til dagligt i Golf i Lunden og på Royal Golf Club.

Mikkel Pedersen

Mikkel underviser til daglig på Royal Golf Club og i Ishøj Golfklub. Han sætter en dyd i at hjælpe andre med at blive bedre, samt at hjælpe andre til at opnå større glæde ved golfspillet.

Lars Holm Larsson

Lars underviser til daglig på ISI Efterskole, ISI Højskole, Ikast Sportsstar College samt i Ikast Golfklub.

Peter Krøyer

Peter underviser til daglig i Lyngbygaard Golfklub, samt i Dansk Junior Golf Akademi (DJGA) i Jylland

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0