• 30208662
  • info@danskgolfakademi.dk

Golfkursus

Golfkursus

Tag på golfkursus med Dansk Golf Akademi

Short Game Kursus - Golf I Lunden

3 timers intensiv træning i chipping, bunker, og specielslag omkring green, med Nicolai Cetti som træner – Afholdes i Golf i Lunden (Charlottenlund)

Driver-kursus - Golf i Lunden

2 timers intensiv driver-træning med Trackman samt video feedback, med Nicolai Cetti som træner – Afholdes i Golf i Lunden (Charlottenlund)

Hold-forløb

Deltag på træningshold der strækker sig over en længere periode, hvor du træner med samme gruppe mennesker, og samme træner hver uge

Golfkurser hos DGA

Et golfkursus hos Dansk Golf Akademi vil løfte dit golfspil til nye højder! Vi har mange års erfaring med at arrangere og afholde kurser, og vi sætter en ære i at hjælpe alle deltagere på bedst mulig vis.

Vores trænerteamet består af højt uddannede trænere, der har mange års erfaring inden for faget, både som spillere og træner. Vi har specialister inden for forskellige dele af golfspillet, og dette sikre os at vi hele tiden er opdateret på hvad der sker i golfundervisning industrien. Disse kompetente mennesker planlægger, tilrettelægger og afholder golfkurser i alle dele af spillet.

Tilmeld dig golfkurserne via oversigten ovenfor. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit golfspil, og give dig en golfoplevelse du husker.