• 30208662
  • info@danskgolfakademi.dk

Nyhedsmail vilkår

Nyhedsmail vilkår

Vilkår for tilmelding til nyhedsmail-service

Hvem er ansvarlig for nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der tilbydes af Dansk Golf Akademi (CVR-nr. 29 23 95 09), Tinglevvej 13, 2820 Gentofte.

Dansk Golf Akademi ejer og driver koncepterne golfoplevelser.dk (Gå Til Golf), www.indoorgolf.dk (Indoor Golf Kokkedal), www.djga.dk (DJGA), www.worldofshortgame.com (World Of Short Game), www.boernegolf.dk (Børnegolf), www.golfkoerekort.dk (Golfkørekort) og www.golfilunden.dk (Golf i Lunden).

Dansk Golf Akademi er ansvarlig for behandlingen af data og udsendelsen af nyhedsbrevet. Uanset om du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via Dansk Golf Akademi’s hjemmeside, eller en af vore andre hjemmesider, bliver de af dig afgivne oplysninger altså lagret centralt hos Dansk Golf Akademi.

Hvad bruger I mine oplysninger til?

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet og giver os oplysninger om dig selv, (dit navn og e-mail-adresse), forbeholder vi os retten til at anvende dem. Vi anvender de af dig afgivne oplysninger til at give dig en bedre service, således at du kan modtage nyheder om emner, som interesserer dig og passer til din profil.

Du vil kun modtage tilbud og anden markedsføring fra Dansk Golf Akademi og vores tilhørende koncepter. Mail-data vidergives ikke til andre parter.  Endvidere vil du fra tid til anden modtage en orienterende e-mail, hvis der sker ændringer i forbindelse med nyhedsbrevet (eksempelvis ændringer i persondata-forhold etc.)

Hvor ofte modtager jeg nyhedsbrevet?

Generelt sender vi dig nyhedsbrevet, når vi har noget nyt at fortælle dig. Vi tilstræber at begrænse antallet af nyhedsbreve. I højsæsonen vil du kunne opleve flere mails fra os fordi der sker flere ting i golf-danmark.

Er mine oplysninger sikre og fortrolige?

De oplysninger, vi registrerer om dig, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand.

Kan jeg ændre mine oplysninger eller afmelde mig?

Du kan til enhver tid ændre dine personlige oplysninger afmelde dig nyhedsbrevet helt. Du ændrer nemt dine oplysninger eller afmelder dig fra forsiden af nyhedsbrevet.

Forbehold

Der tages forbehold for skrivefejl, ændringer i datoer og tidspunkter, samt for tekniske vanskeligheder og nedbrud, der ikke gør det muligt at benytte vores internetservices og modtage nyhedsbrevet.