• 30208662
  • info@danskgolfakademi.dk

Royal Golf Center

Royal Golf Center

Dansk Golf Akademi på Royal Golf Club

Velkommen til Dansk Golf Akademi beliggende i Royal Golf Center, blot få skridt fra Bella Centeret.

Adresse: Center Boulevard 4, 2300 København S

Vores faciliteter hos Dansk Golf Akademi i Royal Golf Center er designet til at optimere din golfoplevelse, uanset om du er begynder eller rutineret golfspiller. Vi har investeret i førsteklasses faciliteter for at sikre, at vores undervisning er af højeste standard. Vores undervisnings-studio er overdækket, hvilket betyder, at selv det danske vejr ikke kan stoppe os. 

Faciliteter:

  • Topmoderne undervisningsstudio med Trackmans, clubfitting-afdeling, indendørs putting green og simulator.
  • To fuldt overdækkede studio-afdelinger til undervisning og fitting.
  • Varmelamper sikrer komfort selv i kolde måneder.
  • Nyeste teknologi til fittings og undervisning.

Vores Trænerteam:

Vores trænerteam består af højt uddannede fagfolk, der regnes blandt de bedste i landet og Europa. De er dedikerede til at hjælpe dig med at forbedre dit spil og nå dine mål på golfbanen. Med deres ekspertise og engagement kan du være sikker på at få den bedst mulige træning og vejledning.

Priser på privat-træning:

  • 40 minutter: 690,- DKK
  • 60 minutter: 950,- DKK
  • Værdikort 200 minutter: 2950,- DKK
  • Værdikort 400 minutter: 5550,- DKK

Booking

Book træning via kalenderen nedenfor, eller ved at skrive en mail til en fra trænerteamet (se mails i bunden af siden)

Trænerteam

Ilya Yakimov PGA golftræner
2020-2022: Playing Pro - 2022: PGA Træneruddannelsen - 2023: Callaway Brand Ambassador - 2023: Head-Pro på Royal Golf Club.
Nicki Hansen Professionel golftræner
– Clubfitting – Course Management – Træningsmiljøer og læring igennem funktionelle øvelser. – Træningsplaner og statistiker
Richard Lancaster
Richard Lancaster Professionel golftræner
Richard brænder for at hjælpe spillere på alle niveauer med at forbedre sig. Hans entusiasme og engagement i hver enkelt elevs udvikling skinner igennem i hver lektion, hvilket inspirerer og motiverer spillere til at stræbe efter deres bedste. Som en motiverende og opmuntrende træner, forstår Richard vigtigheden af at skabe en sjov og lærerig oplevelse. Han anvender en positiv og opmuntrende coachingstil, der sikrer, at hver lektion ikke blot er lærerig, men også en skøn positiv oplevelse.
Nicolai-Cetti
Nicolai Cetti Engstrøm PGA Golftræner
Kåret som Årest PGA Elev 2016 - Dr. Kwon Bio Mechanics Level 1 certificeret - Tom Wishon Clubfitting certificeret - Stack and Tilt certificeret - Nicolai er specialist indenfor Short Game delen af golfspillet. Dette inkludere chip, pitch og bunker. Nicolai har igennem flere år brugt utallige timer på at dygtiggøre sig lige netop indenfor dette emne. Nicolai står bag konceptet World Of Short Game