• 40368505
  • info@danskgolfakademi.dk

Nicki Hansen

Nicki-Hansen

Nicki Hansen

 

Nicki Hansen

Fødseslår: 1988

Lokationer: Royal GOlf Club, Golf i Lunden, Frederikssund , Indoor

Privat: Kæreste med Nanna Koerstz Madsen – ”Far” til vores Tolling retriever (clif)

Interesser: Sport fanatic, familie og venner.

Erfaringer

Træner hos Dansk Golf Akademi og DJGA

Club fitter hos DGA og DJGA

Træner på Ladies European Tour

Caddie / Manager: Nanna Koerstz Madsen (European tour, LPGA, OL, Majors)

Træner assistent i Dragsholm Golfklub

Træner hos CRKGOLF

Certified Titleist Fitter

Certified Scotty Cameron Fitter

Taylormade Club fitter

Nike Swooch staff – Club fitter

Stack & Tilt

Arbejdet med Chief clubfitter hos Taylormade / Titleist, Scotty Headquaters – Carlsbad, Californien


Book din træning med Nicki her

Jeg elsker golf og jeg elsker det at være golftræner!

Golftræner er ikke et arbejde for mig, det er en livstil. Det er fantastisk at være med i et andet menneskes udvikling, og se glæden i folks øjne når de lykkes.

De sidste år har min tid været delt imellem klubtræningen, de unge talenter i DJGA og livet som caddie / træner på Kvindernes professionelle tour. Specielt livet på touren har givet et fantastisk indblik i hvordan de bedste i verden gør tingene! At se hvordan alle er forskellige og lykkes på så mange forskellige måder. Vi ved alle også hvor stor en del, det mentale kan udfordre os derude, og at have stået i situationerne utallige gange med spillerne derude, under maks pres, giver en masse god erfaring, og værktøjer til at bygge på i alle golferes udvikling, uanset niveau eller alder.

I min undervisning ligger jeg stor vægt på kommunikation. Den samme ting kan siges på mange forskellige måder, og jeg tror på at vi som mennesker reagerer og agere på forskellige måde alt efter hvordan vi bliver talt til og hvilke ord vi hører.

Når jeg afslutter en træning er det vigtig for mig, at modtageren er blevet en klogere golfspiller! Det er mit mål, at dem jeg hjælper, lærer om hvorfor bolden gør som den gør og hvorfor det er at man fejler derude, således at man har en værktøjskasse man kan åbne, når man står på banen og tingene driller.

Jeg har i al min tid som golfspiller og træner, altid interesseret mig for de golfkøller vi bruger. Derfor har jeg også brugt en masse tid på at studere Club Fitting, teste udstyr, skafter, alle tænkelige grader og vinkler, for at ser hvad der sker når man justerer på de ”små” detaljer. Jeg har besøgt forskellige leverandørers headquaters og haft 1 on 1 time med deres chief clubfitters for at opleve hvordan de helt store i branchen arbejder, med de bedste. I den proces finder man ud af hvor mange golfspillere der egentlig spiller med udstyr, der langt fra er optimalt. Jeg ser dagligt sving som er tilpasset udstyret, i stedet for at udstyret rent faktisk er tilpasset svinget!

Jeg har de sidste år fittet alle, lige fra den almene klubgolfer, juniorer, elite amatører og tour spillere. Dit værktøj er vigtigt for de bevægelser du laver, og jeg vil se frem til at hjælpe dig til at blive en bedre golfspiller, på meget mere en bare en teknisk detalje i svinget.

Nicki som caddy for Nanna


Se mere til Nicki her

Facebook


Instagram