• 40368505
  • info@danskgolfakademi.dk

Golfundervisning

Golfundervisning

Golfundervisning

Golfundervisning med Dansk Golf Akademi

Golfundervisning hos Dansk Golf Akademi er din vej til et bedre golfspil. Vi er kendte for at have Danmarks stærkeste trænerteam. Vi har konstant fokus på at skabe den bedste golfoplevelse med en innovativ tilgang og løbende uddannelse af vores trænere. Teamet består af højt udannede trænere, der har mange års erfaring indenfor faget, både som spillere og trænere. Vi har specialister indenfor forskellige dele af golfspillet der sikre os at vi hele tiden er opdateret på hvad der sker i golfundervisnings-verdenen.


Book din golfundervisning her

Du kan booke tid hos PGA-trænerne i Dansk Golf Akademi her. Tryk på den lokation hvor du ønsker at modtage træning, og du vil blive sendt videre til det pågældende bookingsystem.


The Scandinavian

Golf i Lunden (Charlottenlund)
Frederikssund Golf Klub
Indoor Golf Kokkedal

Hos Dansk Golf Akademi prioriteret vi altid at investere i det bedste udstyr, hvorfor i dag kan præsentere en komplet pakke, inklusiv TrackMan, Sam Putt Lab, 3D Biodynamic, Swing Catalyst Pressure Plate m.m. Det rette træningsudstyr er i dag er en afgørende del af den optimale træning – og vigtigt for oplevelsen.

Golftræning er vejen frem til et bedre golfspil. Et bedre golfspil skaber større glæde hos den enkelte golfspiller. Derfor er det Dansk Golf Akademis store passion af levere den absolut bedste golfundervisning til alle typer spillere i hele Danmark. Dette gør vi gennem personlig træning, golfkurser, rejser, samt forskellige innovative koncepter, som f.eks Dansk Junior Golf Akademi (DJGA), Gå Til Golf og Børnegolf. Alle disse koncepter har været nytænkende og revolutionere for den danske golf branche, og bidrager idag til dansk golf.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00DKK
Total
0,00DKK
Fortsæt med at handle
0